Victor Ramström

Victor Ramström

Valbroschyrer

POSKPosted by Victor Ramström 11 Jul, 2013 06:39

Det är ganska mycket förberedelser för kyrkovalet just nu. För tillfället anländer nytt material på löpande band. Det första som kom var POSKs valbroschyrer i Kalmar.

Det ligger mycket arbete bakom det enkla blad som sedan kommer skickas ut till alla hushåll i Kalmar pastorat. Offerter, layout, innehåll, bokning av tryckeri, kontroll av korrektur, och hämtning av broschyrer. Är bara några av de moment som har pågått under en längre tid.

Vi valde Lenanders som tryckeri och det har fungerat väldigt bra hela processen igenom. Det är ju ett pussel att få till hjälp med tryck såhär i semestertider. Men det hela visade sig bli mycket bättre än väntat.

Vi bokade sent och fick ett par veckor på oss att ha materialet färdigt för att vi skulle få det i början på augusti. Några dagar efter att materialet lämnats in till tryckeriet så var 22 000 exemplar redo för avhämtning. Och det med en broschyr som höll högre kvalitet än väntat. Bra jobbat Lenanders! (Ett plus i kanten är de snygga lådorna som tillfälligt har blivit inredning i mitt vardagsrum!)


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.