Victor Ramström

Victor Ramström

Lillasysters "riktiga" flytt till Linköping

ÖvrigtPosted by Victor Ramström 06 May, 2012 22:11
Torsdag kväll. Jag somnar några timmar på soffan, vaknar väldigt sent och tar tag i det som jag var tvungen att göra. Läggdags 00.40

Fredag morgon. Väckarklockan ringer 05.35, dags att gå upp och ta tag i det som ska göras innan helgen. 07.00 börjar jobbet, utgår från Färjestaden och tillbringar dagen i Vanserum på Öland. 12.37 slutar jag och bilen rullar tillbaka mot Kalmar. Duscha, packa för helgen. 13.40 lunch hos mormor. 14.00 hämta hyrsläp och straxt därefter börja lasta. 15.15 kör jag och mamma mot Linköping med lillasysters bohag. Framme i Linköping 18.00. Därefter fortlöper kvällen med bärande av möbler, lådor och saker. Först det i släpet och sedan hennes och pojkvännens saker från det gamla studentrummet. Ett antal krämpor började kännas efter en dag av slit, men jag sov gott!

Lördag. Vaknar runt 8 och därefter blir det frukost. En stund senare hämtas nya matbordet och de sista flyttlådorna. Sen lämnas släpet tillbaka denna gång i Linköping, bra system! Resten av dagen ska spenderas på diverse varuhus och att plocka upp i lägenheten. Jag väljer bort det och beger mig istället mot POSK:s riksårsmöte.
När jag hade åkt hemifrån ryckte jag med mig en skjorta i all hast, vilken visade sig vara full av fläckar. Direkt innan mötet lyckas jag rusa in i en butik, hitta en ny skjorta ta på mig den och ge mig iväg till mötet. Det gick fort när skjortan valdes, men i efterhand så är jag riktigt nöjd! På kvällen blev det mestadels plock.

Söndag. Efter vanliga morgonrutiner beger vi oss på ny runda i butiker. Stoppet på IKEA blir just ett stopp. Något problem med sprinklersystemet har gjort att man inte kan öppna butiken vid normal tid. Vid ett besök senare visar det sig att hela tag-själv-lagret är stängt. Rejält med vatten har gjort att man inte vet vad som är förstört eller kan garantera om något rasar ner från hyllorna. Det stärker ytterligare min bild av att IKEA är väldigt noga med säkerheten i sina varuhus. Bra!

Avfärd från Linköping 14.55 och i Kalmar 17.17, det är inte särskilt långt till Linköping. Därför kan det säkert bli en tur dit upp snart igen!


Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Louise 07 May, 2012 08:51

Du är så välkommen så :D Sen kommer du få ett eget rum och en egen säng:D<3