Victor Ramström

Victor Ramström

Ett gott nytt år!

ÖvrigtPosted by Victor Ramström 01 Jan, 2011 14:35
2011! Jag minns nyårsafton 1999, vi var på väg in i ett nytt millennium och jag kommer ihåg att många var rädda för vad som skulle hända. Jag var 9år och kunde väl inte riktigt begripa något av det. Nu har det redan blivit 2011, när jag tänker tillbaka så känns det som att det har gått riktigt fort. Och fort det har också året 2010 gått.
Vid början av året hade jag klarat av hälften av lumpen, och allt kändes bra. 18 juni var det MUCK och hela den tiden var fantastisk, jag trivdes verkligen med det jag gjorde där! Men det som var påfrestande var resandet. Att känna sig som att man hela tiden var på resande fot. Att man inte riktigt hörde hemma någonstans. Många av helgerna fick jag vara i tjänst som vakt i Karlskrona och som tack fick vi många veckor ledig i mellan varven. Då passade jag på att arbeta, så hela våren höll jag igång för fullt! Som att det inte räckte så skulle jag hela tiden passa ihop tiden med mitt uppdrag som kyrkorådets ordförande. Jag måste säga att jag tycker att det funkade bra i alla fall. Men det har varit många gånger som jag inte varit nöjd med mitt arbete...

Sommaren kom med stormsteg och det var en bra sommar! Jag hann med lite båtsemester och två veckors ledigt! Resten jobbade jag. Att jag jobbade gjorde att jag knappt märkte övergången från sommar till höst. Rätt vad det var så var den bara där.

Och hösten den har gått snabbare än vad jag knappt kan tänka mig. Nu känner jag att jag precis vaknat upp och att det borde vara september. Det har varit en bra höst och jag har fått vara med om så mycket roliga och bra grejer. Det känns som att livet har satt fart och att det hela tiden händer en massa bra grejer, i slutändan kommer det här bli så bra det bara kan!

Jag har flyttat hemifrån, köpt mig en lägenhet med två rum och kök! 63 kvm, och jag trivs så otroligt bra. Snart börjar jag komma i ordning ordentlig. Det finns hela tiden något att fixa till men till slut kommer den att bli riktigt fin den också!


Kort sagt 2010 har varit ett riktigt bra år och det finns inget som talar för att 2011 ska bli sämre. Jag har fått vara med om så mycket och fått lära mig väldigt mycket också.

Med hopp om att ni alla får ett riktigt bra 2011!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.