Victor Ramström

Victor Ramström

Sommar 2010

ÖvrigtPosted by Victor Ramström 08 Aug, 2010 23:21
Tiden går så fort när man har roligt! Och uppenbarligen har jag haft en riktigt rolig sommar!

Om det inte har varit polerande på båten så har det varit jobb. Och tyvärr så jobbade man under sommarens finaste veckor. Men det är så det är, det går inte att förutspå hur vädret ska vara.

När semestern började blev det att slita extra hårt för att få båten i sjön och till slut lyckades det. Avfärd blev det kvällen efter. 3 nätter i Borgholm, 1 i en naturhamn och 3 i Västervik. Hur skönt som helst att få komma iväg lite och bara njuta och ta det lugnt och koppla av.

Från Västervik tog jag mig hem med buss för att inte missa Kalmar Stadsfest. Som innehöll ganska många godbitar. Men absolut bäst var som väntat Sven-Ingvars. Ett riktigt drag. Jag kommer ihåg en gammal recension som skrevs senast jag var och såg dem. Det var i Borgholms Slottsruin i början på augusti 2006. Då skrev en recensent i Barometern något sånt här: När Ingvar Karlsson kliver fram på scen och kör ett elgitarrsolo visar han en gång för alla att Sven-Ingvars inte är något futtigt dansband.

Jag måste säga att på fyra år har det hänt mycket med bandet och den nye gitarristen var grymt duktigt. Fantastisk stämning på Stortorget i Kalmar med andra ord.

Imorgon är det dags för jobb igen vilket faktiskt ska bli kul. Att komma igång igen och få lite ny energi. På tisdag vankas det kalas, undertecknad når äntligen upp till den fina åldern, 20 år. Det blir jobb på dagen och lite kalas på kvällen!

Jag och lillebror på akterdäck på båten i Västervik

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.