Victor Ramström

Victor Ramström

MUCK

LumpenPosted by Victor Ramström 18 Jun, 2010 23:52
Militär Utryckning Civila Kläder, var bland de sista ord jag hörde av min plutonchef. Lumpen tiden är över. 11 månader, 327 dagar.

Det har varit en mycket spännande tid, som har varit väldigt givande. När jag ryckte in visste jag väl inte riktigt vad det handlade om. Det har inte alls varit som jag trodde att det skulle vara, det har varit 1000 gånger bättre. Det har till stor del varit väldigt slappt, fast ändå ganska mycket att göra.

Jag hade tänkt att sammanfatta allt som jag har fått göra, fast det är så mycket att jag helt enkelt inte orkar göra det.


Det är så mycket som jag egentligen skulle kunna skriva fast det blir så mycket. Istället nöjer jag mig med ett par enkla ord om dagen.

Det var bara att gå upp ännu tidigare än vanligt i lumpen för att hinna städa klart allt. En sista frukost avnjöts i matsalen. När uppställningen var avklarad var det en lång väntan under visitationen av kasern. Lämna in de sista persedlarna och ännu mera väntan. Till sist ställde 209 Basbevakningspluton, med alla 87 st, upp för medalj och betygsutdelning. Plutonchefen och Kompanichefen delade ut och det var riktigt kul att få Värnpliktsmedaljen! Efter det så var lumpen tiden över!


Nu blir det skönt att skapa sig en riktig vardag och ta tag i alla uppdrag här hemma!Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.