Victor Ramström

Victor Ramström

Kungsholmen

LumpenPosted by Victor Ramström 27 Jan, 2010 10:14
Då har man snart varit ytterligare en vecka på Kungsholmen! Det var riktigt skönt att komma tillbaka, efter några månader inne i stan. Denna gång går jag som skyddsvakt på ön och kontrollerar så inga obehöriga har tagit sig ut. Men det gäller också att kontrollera de nyinryckta så att de sköter sig ordentligt. Det låter som att jag bara klagar på nyinryckta hela tiden, men det är ju inte riktigt så det går till. Det är klart att man säger till dem när de gör något fel eller har klätt sig på fel sätt. Men det är också mycket tips som man får ge dem. De undrar ganska mycket om oss och vad vi gör på ön och hur det var när vi var där. Små saker som kan vara bra för dem att känna till får man dela med sig av.

Men ibland vill man kanske jäklas lite med dem och då gör man det. För några kvällar sedan gick vi in på ett logement och låtsades att det var visitation. De som inte befann sig på logementet fick de andra springa och hämta och alla började vika kläder, medan vi väntade. Ryktet säger att det logementet har blivit ganska noga med att ha ordning på sina kläder efter det!

Kungsholmen är ju en mycket speciell ö och jag passade på att ta lite kort i söndags när vi gick på rond!

Bilderna går att titta på HÄRFill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ulf Gryfelt 30 Jan, 2010 17:34

Det var ju fina bilder.