Victor Ramström

Victor Ramström

Middag!

LumpenPosted by Victor Ramström 14 Nov, 2009 23:47
Nu är det bara en fältvecka kvar, sedan flyttar vi in till stan. Kommer kännas lite konstigt att lämna Kungsholmsfort!

För lite mer än en vecka sedan bestämde jag mig för att ta på mig ansvaret med att ordna lite inför en avslutningskväll då vi är samlade hela plutonen! Det blev mycket arbete, och det har gett resultat! Många har frågat mig hur jag orkar? Men det är ju så kul att annordna något och att ha koll på grejerna! Det är kul också när man får beröm för det man gör vilket jag har fått hela tiden.

Det jag har fixat är att jag har bokat bord för 42 personer på Nivå i Karlskrona. En riktigt modern och fräsch restaurang som det sägs vara riktigt god mat på! Det slutade med att jag hade fixat hela deras övervåning till oss och en egen bar! Härligt!

Under veckan har jag tagit upp mat beställning vilket nu har vidarebefordrats till Nivå. Och det som återstår är att samla in pengar för maten. Samtidigt har jag fixat boende till alla och avbokat hemresor och delvis fixat nya, beställt mat till dem som ska stanna i Karlskrona hela helgen och fört flera dialoger med befäl så att allt ska gå rätt till!

Det har med andra ord funnits lite att göra, men det är kul. Hellre tar jag på mig ansvaret och gör något själv istället för att klaga på någon som gör det halvdant! Så har det ofta varit, och kommer väl att bli i framtiden med...