Victor Ramström

Victor Ramström

Hektiskt, roligt och energigivande!

KyrkanPosted by Victor Ramström 29 Mar, 2012 18:09
29 mars? Redan?! Nyss så var förberedelserna för julen i full gång och nu förbereds plötsligt påsken. Förbi har arbetsdagar, styrelsemöten, möten och årsmöten rullat i en väldig fart.

Visst är det kul att det finns att göra, och fördelen med att det redan är den 29 mars är ju att värmen är på väg tillbaka. Sommaren närmar sig, det märker man inte minst på att det har varit runt 17 grader om dagarna ett tag här i Kalmar. Skönt att redan kunna jobba ute i T-shirt. Fast med det kom också en förkylning för min del. Att jag aldrig lär mig..

Förkylning innebar å andra sidan tid. Tid att få stanna upp och fundera över vart jag är på väg. Att kunna rensa "Att göra listan" lite. Hämta ny energi, friskna till och känna att nu kör vi hela vägen in i mål! Vart målet befinner sig får tiden visa.

Något som har tagit energi ifrån mig är senaste numret av Birgittabladet som du kan läsa HÄR. Fast det roliga med det är att känslan när allt är klart och jag får hålla några exemplar i mina händer, ger så otroligt mycket mer energi tillbaka. Energi som är obeskrivligt positiv! Tur att just den positiva energin inträffade just i min sjukdomsperiod.