Victor Ramström

Victor Ramström

Birgittabladet

KyrkanPosted by Victor Ramström 22 Nov, 2011 19:14
För lite mer än ett år sedan började idén om att skicka ut ett församlingsblad växa fram. Ett blad som riktar sig till alla som bor i församlingen. Det skulle inte ersätta det befintliga bladet "Tuppen" utan mer vara ett komplement till det. Det hade tidigare vid några enstaka tillfällen skickats ut blad av olika slag. Det nya skulle bli ett ständigt återkommande blad. Birgittabladet skapas!

Många olika idéer fanns det från början. Men det har landat så här: Birgittabladet kommer ut tre gånger per år. En gång till advent och jul, en gång till påsk och en gång till höstens terminstart. Det andra bladet Tuppen, lever kvar och kommer numera ut en gång i månaden, finns att hämta i kyrkan och riktar sig mer till de som ofta besöker kyrkan.


På fredag landar det nya bladet, Birgittabladet Nr 3, 2011 i alla brevlådor i församlingen. Det är det fjärde numret någonsin och det andra som jag får äran att vara redaktör för! Det är riktigt roligt att göra det, trots att det tar mycket tid. Det är aldrig jobbigt! Det finns alltid saker som går att förbättra, så är det med allt. Det är roligt när man får bra respons på det man gör. Förra numret hörde jag mycket gott om, och redan har positiva reaktioner börjat trilla in på det nya, mycket roligt! Birgittabladet har skapat en bra reaktion i församlingen, i flera veckor har jag fått frågan av olika personer: När kommer nästa Birgittablad?

Redan nu kan du läsa det på nätet. Klicka HÄR så länkas du till rätt ställe. Trevlig läsning!