Victor Ramström

Victor Ramström

Danmark och överlevnad!

LumpenPosted by Victor Ramström 19 Apr, 2010 00:22
Blev några riktigt bra dagar i Danmark för min del. Jag hade turen att få dagpasset vilket gjorde att jag var rejält solbränd på hemvägen. Men för den skull kunde jag inte ha lite kläder på mig då det blåste ganska kallt om dagarna.

Nätterna tillbringades på ett fyrstjärnigt hotell och frukosten var kanon! Med kanon menar jag att det var wienerbröd till frukost!

Det var kul att få en inblick i vad Visby Korvetterna gör. Anledningen att de var i Esbjerg var att de var fiende i en nato-övning. Sverige, Danmark och Norge agerade B-styrka. Och varför inte skicka våra fina Stealth-fartyg då?


När jag kom hem var det bara att packa om väskan för några dagar i Kosta utan mat.

Det var kul att lära känna sin kropp hur den reagerar när man inte få i sig någon mat. Men också se hur man klarar sig i skogen alldeles ensam eller i grupp. Några dagar i efterhand känner jag mig fortfarande inte helt återställd. Jag tappade riktigt mycket kraft ute i skogen. Men det är på bättringsvägen.


Nu har jag ytterligare några nätter framför mig innan jag återigen kommer hem till Kalmar.

Då hade jag hoppats på att få vara ledig i en vecka. Vilket visade sig vara fel i fredags. Jag blir inkallad en vecka extra för att åka till Stockholm och göra något liknande det jag gjorde i Danmark. Fast större!