Victor Ramström

Victor Ramström

Julen utstädad

ÖvrigtPosted by Victor Ramström 12 Jan, 2010 19:35
Jag tror inte att Sverige någon gång på året är så rent som det är i mitten av januari. Nästan överallt städar folk ut julen och passar på att städa lite extra. Januari är helt enkelt årets städmånad. Men visst är det skönt när man får plocka undan julens pynt och återgå till det normala livet. Allt blir som vanligt igen.

När jag nu ändå städar ut mitt rum brukar jag ta lite bilder på det. Det är kul att jämföra från år till år. Jag tror att jag la ut bilder på det på min gamla blogg för ett år sedan. Nu tänkte jag göra samma sak. Det är alltid kul att chocka folk över hur mitt rum egentligen ser. Många blir chockade och tror att det skulle tillhöra någon annan. Vem vet jag inte. Men några har trott att det var min systers rum och tvärtom.

Det var för några år sedan när jag gjorde i ordning rummet som jag bytte alla mina möbler. Innan var det en blandning av allt möjligt som mamma hade kunnat hitta i stort sett. Därför tyckte inte hon heller att jag skulle köpa nytt. Men det blev så att jag bekostade det själv. Har för mig att det gick på 7000 kronor. Men det var det värt att få ett stilrent rum som jag trivs i!

Här kommer några bilder!